Floral Touch by Anna Koster

 

 English

MAD! Events is sponsored by Summerflowers

For further information, please click here.

 

Nederlands

Bloemen met smaak /  Anna Koster / Floral Touch

 

Anna Koster is bloemenconnaisseur: ze weet veel van bloemen, heeft jarenlang Bloem & Design lessen gegeven bij het Clusius College en is gespecialiseerd in eetbare bloemen. Met haar bedrijf Floral Touch inspireert ze mensen om meer met eetbare bloemen- en de natuur- te doen.

 

Er zijn zoveel eetbare en verrukkelijke bloemen maar de meeste mensen weten dit niet. Daarom vertelt Anna er graag over. Om een fleurige bijdrage te leveren aan de biodiversiteit en voor meer kleur op je bord en in je glas. Veel plek hebben de eetbare bloemen niet nodig: in een kleine tuin, op het balkon en op de terrastafel kunnen ze al groeien en bloeien. Bovendien smaken eetbare bloemen heerlijk, zijn ze gezond en geven ze plukgeluk!

 

Anna Koster verzorgt workshops ‘bloemenbonbons’, geeft presentaties, trainingen en bloemenproeverijen. Je proeft de pure natuur en de seizoenen. Onderwerpen zijn o.a.:

  • Welke bloemen kun je eten?
  • Waarom zou je bloemen eten?
  • Mogelijkheden en toepassingen met eetbare bloemen
  • Marketing met eetbare bloemen

Sommige bloemen hebben verrassende smaken of zijn zelfs een smaakbommetje in je mond. Heb je bijvoorbeeld wel eens een ‘bloementrip’ meegemaakt? Een spektakel!

 

Anna is auteur van het fleurige en inspirerende boek Bloemen met smaak, dat in april 2017 is uitgeven door de KNNV Uitgeverij. Kijk voor meer informatie en een inkijkexemplaar op www.floraltouch.nl

 

 Voor meer informatie, klik hier.

 

Deutsch 

MAD! Events is sponsored by Summerflowers

 Für weitere informationen, bitte klicken Sie hier

  • viooltjesbonbons
  • Flowerpowerbites
  • Rozenbonbons